29 juli 2008

Båtliv

Två sköna dagar tillsammans med syster yster och sambon M är till ända. I går förmiddag kom de inglidande i hamnen, och bjöd oss sedan på en härlig båttur! Det blev fortkörning med vattenstänk, vattenskidåkning och bad på djupt vatten - och så ett stopp i grannstadens hamn där vi svalkade oss med glass och en kall öl! Inget annat än skönt båtliv hela dagen och älsklingsbarnen hade nog inte sagt nej tack till en egen liten båt...

Så blev det kväll och vi valde att fortsätta semesterlivet i hamnen. De små campingrillarna tändes och på piren dukade vi upp diverse godsaker. Det blev en riktigt härlig grillkväll, som också A med söta dottern och L med hela familjen tittade förbi på!
Och vi satt kvar där i hamnen till långt in på kvällen - njöt av mat och dryck, varandras sällskap och kvällslivet som satte fart. Fler än vi tog plats på piren, på bänkar och i båtar, och kvällsbadarna anlände till badbryggan i en aldrig sinande ström. Älsklingsbarnen njöt av att klättra runt på syster ysters och M:s båt, upp på däck och ner i kajutan, fram och tillbaka... och nallebjörnsvovven åt grillade korvar så det stod härliga till!

Så blev vi kaffesugna och valde till sist att dra oss hemåt till altanen. Där satt vi och filosoferade, sörplade kaffe och annat gott tills att ögonlocken bad om att få trilla ner. Syster och M begav sig ner till båtens kajuta och vi andra la våra söta huvuden på kuddarna här hemma - och slocknade som färdigeldade campinggrillar!

I morse blev det gemensam frukost innan bad- och båtlivet åter tog fart, och älsklingskillen visste inte hur han bäst skulle övertyga oss om att en båt är vad vi behöver!! Ja, hade sambon fått ensamrätt på det beslutet så hade det inte dröjt många dagar, det kan jag lova...

Tack kära syster och M för underbara dagar med er!! Som vi har skrattat, och som vi har njutit...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar