27 juli 2008

Vi bara badar å badar å badar...

Ännu en härlig sommardag har nått sitt slut... eller nja, inte riktigt ännu! Just nu sitter jag ute på en ännu solvarm altan (stor tacksamhet till den som uppfann trådlöst internet!), dricker mitt kvällskaffe, beskådar den vackra molnfria himlen och bara njuter... Kvällarna är underbara! Allt är underbart! Jag är som gjord för det här klimatet, inget snack om saken.

Idag fick vi besök av "singel-i-stan" (A.P.), som följde med oss till friluftsbadet. Friluftsbadet är väl egentligen inte det allra bästa stället man kan vara på en solig och het sommardag - åtminstone inte i mitt tycke. Men älsklingskillen trivs alldeles ypperligt där och idag var det hans tur att välja! Älsklingstjejen drog till Falsterbo istället, där vattnet tydligen är alldeles turkosblått och sanden kritvit. I mina öron låter det alldeles fantastiskt men det är onekligen en bra bit att åka för att sola och bada...
Nåväl, till friluftsbadet kom vi andra och A.P. var riktigt duktig på att cykla trots att hon inte har gjort det på flera år! Och hon kunde många fler konster visade det sig - som "gammal" konstsimmerska kunde hon göra en mycket vacker "musslan" i vattnet också. Spikraka ben och tår, väldigt vackert! A.P och älsklingskillen turades om att visa konster för varann och jag var totalt hänförd av dem båda! ; )
Efter ett tag hade den vuxna delen av vårt lilla gäng (jag, sambon och A.P. alltså) fått nog av klorerat vatten, och drog oss istället ner på sandstranden. Helt okej för älsklingskillen som hade fullt upp med att dyka efter sådant som badvakten kunde avvara...

Framåt halv 5-snåret var vi hemma. Satte oss på verandan och småpratade lite, det var liksom inte lönt att ta oss runt till altanen eftersom A.P. ändå var halvt på väg hem till storstan... Det sa hon några gånger, att hon ändå var på väg hem, trots att vi mjuktjatade på henne att hon skulle stanna och äta med oss (och slippa åka hem till tomma lägenheten...), men nej - hon var ju redan halvt på väg hem... Och vi fortsatte småprata, för det finns massor som vi behöver vända och vrida på tillsammans, och nästa gång vi tittade på klockan så var hon halv 7! Ojsan.
Fast egentligen - det gör ju ingenting! Vi har ju semester för sjutton!

2 kommentarer:

  1. Synd bara att jag inte hade med mig den fina näsklämman, så hade jag kunnat visa andra fina konster ;). Tack för en jättemysig och avslappnade dag. Det är alltid en underbar känsla att åka ifrån och känna att man är med vänner som man får utbyte med och bara vara. Kramar i lass från "singel-i-stan" ;).

    SvaraRadera
  2. Ja, näsklämman vill vi gärna se en annan gång! : D
    Tack själv underbara du för en jättemysig dag! (och vi lunchar väl någon dag nu i veckan?)

    SvaraRadera