6 september 2008

Gott och blandat på en lördag

Sovmorgon (fast tyvärr inte särskilt utvilad idag heller...) och så långsam helgfrukost i nya sköna morgonrocken, medan sambon tog nallebjörnsvovven på promenad och älsklingsbarnen fortfarande sov sött. Bara jag, frukosten och dagsfärsk morgontidning alltså... skööönt. Sedan en sväng in till lilla grannstaden tillsammans med sambon. Vi slog på stort, köpte ny dator och åt god lunch med ett glas vitt (till mig - sambon fick dricka vatten...) på favorithaket. Småpratade lite med den trevliga ägarinnan där och i vanlig ordning kändes det... ja, hemtrevligt och avslappnat bara. Och det är ju verkligen inte så "bara".
Sambon plockade på sig ett visitkort och lovade återvända mååånga gånger med ett flertal av sina kunder. Kan man få någon form av ersättning för det tror ni, för att man introducerar nya kunder på favorithaket?


Så traskade vi tillbaka till bilen, mätta, belåtna och lugna inombords - fast ändå otåliga! Badkläderna i baksätet ropade att de ville bli badade så snart det bara gick. Solen sken från en nästintill molnfri himmel och luften var frisk och klar, och varm!

Bilen hittade snabbt sin väg tillbaka hem till Paradiset, och så ner till badbryggan. Vi "ringde in" barnen och så samlades familjen där vi helst av allt vill vara - vid havet. Älsklingskillen och extrabarnet, som båda två har bestämt sig för att inte bli höstbadare, tittade på medan vi andra tre lät det svala, salta vattnet omsluta våra kroppar. Det var skönt, precis som vanligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar