23 mars 2009

Rapport från en sjukling

Visst - the games began och fönsterna blev putsade igår. Trädgården lämnades dock ostädad och får så förbli en vecka till eller så. Och det var väl ett klokt beslut, för jag ska villigt erkänna att jag kände mig ganska hängig igår, när jag väl kom igång och började röra på mig ...

Istället för trädgårdsröj följde jag med älsklingstjejen och Nallebjörnsvovven på agilityträning (uppstart igår! och om två veckor ska de tävla!!) - stod tappert ute i kyla och regn och berömde det duktiga ekipaget! Nallebjörnsvovven har verkligen fattat galoppen nu och älsklingstjejen är som gjord för detta! De ser ut att ha väldigt kul båda två, och det är ju det som är meningen.

Men... ja... resultatet av det där hade jag egentligen kunnat räkna ut på förhand. Javisst, jag blev ju ännu krassligare. Naturligtvis.
Idag är jag hemma från jobbet, med hosta och ont i bröstkorgen. Och en obeskrivlig trötthet. Jobbigt förstås.

Och samtidigt inte...


Jag fluffar upp kuddarna, lutar mig tillbaka och sträcker mig efter tekoppen. Jag är sjuk.

2 kommentarer:

 1. Ojojoj, och vilken lärdom drar du av detta mån tro??Kanske att man INTE ska vara sådan renlevnads människa:))Inga teer, spikmattor osv..Framför allt farligt farligt med frisk luft, hahaha
  Nä skämt å sidor jag tycker synd om dig, hoppas att du krytar på dig. Se bara till att ta det lugnt, glöm inte att ringa darlingen si sådär 30 minuter innan han slutar och tala om hur jääääätte sjuk du är och tänk vad lite blommor och godis gör undervärk:)) (så brukar jag göra,hihihi.
  Agility det är kalas kul, hoppas att det går bra i tävlingen:))

  SvaraRadera
 2. Ha ha ha!! Du är rolig du, Monika!
  Men bra tips där... blommor och godis är ALDRIG fel, framför allt inte godis!! Smågodis kan nog göra den allra sjukaste frisk igen, förmodligen inom bara några timmar! : )

  SvaraRadera