28 juni 2008

Tillökning i familjen!

Oj, oj, oj - det här är en dag att minnas!
Skjutsade barnen och extrabarnen till "Busfabriken" vid lunchtid och drog sedan vidare på egen hand. Meningen var att jag skulle botanisera bland nya partytält (och helst komma hem med ett par stycken också), eftersom våra tidigare blåste sönder under natten mellan midsommarafton och midsommardagen, men jag hann inte riktigt så långt...

Jag hittade istället en butik som skyltade stort med att den kommer att upphöra inom kort, och därför sålde man nu ut allt till halva priset. Ja, vem kan motstå en sådan skylt och ett sådant erbjudande?!! Inte jag i alla fall, så jag traskade in.
Och det var en himla tur att jag bestämde mig för det, för där fanns han... En lång, smal och mörkhyad man som jag föll pladask för!! Jag kände direkt att vi hörde ihop, så jag frågade vänligt om han ville följa med hem till oss och stanna där. Kanske ville han bli våran trädgårdsmästare? Mannen presenterade sig som "afrikanska Bosse" och svarade att han mer än gärna flyttade in hos oss. Va kul, sa jag, och så lämnade vi butiken tillsammans.

Vackra, charmiga, afrikanska Bosse håller nu som bäst på att bo in sig i trädgården. Vi får väl se var han trivs bäst, men klart är att han ska stå där han syns!
Är han inte fin?!

2 kommentarer:

  1. Oj,oj,oj vad stilig och stolt Bosse ser ut! Han är verkligen fin och kommer med all säkerhet att passa himla fint i er trädgård!!!Kram grodan

    SvaraRadera
  2. Grodan: Ja, jag tycker nog att hans vackra leende har blivit ännu bredare idag!

    SvaraRadera