17 augusti 2008

Kick-off

"Kick-off" ska det vara nuförtiden. Det låter fartfyllt och spännande och handlar förstås om att träffas under lustfyllda former innan allvaret sätter igång igen...
Idag var det kick-off för alla på älsklingskillens skola - vår lilla, fina, fantastiska skola som vi har varit delaktiga i ända sedan den såg dagens ljus för sex år sedan. På vår skola är man lika delaktig vare sig man är personal, elev, förälder eller syskon - så alla var vi förstås välkomna till kvällens tillställning på friluftsbadet!

Ganska många familjer var vi som hade packat picknickkorgar och kylväskor fulla med godsaker, och som nu slog oss ner i gräset för att njuta, äta och umgås. En hel del av oss hoppade även ner i det 26-gradiga vattnet för en stunds lattjolajban! Det kändes lite lyxigt att stället var öppet enbart för oss, och det var nästan synd och skam att inte ta tillfället i akt. Vår familj var därför näst först i bassängen, och älsklingsbarnen var sist upp av alla... Ja, det gäller att ta vara på de tillfällen som ges och att njuta här och nu!


Sista doppet på friluftsbadet för i år alltså, och nu stänger stället för säsongen.
Tur att vi har havet - gratis, öppet och tillgängligt året runt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar