11 augusti 2008

REA-shopping!

Klockan 15 hade älsklingstjejen nästan tjatat hål i huvudet på mig. Hon var mer än halvt desperat och ville ingenting annat än att få komma till Väla köpcentrum och spendera de pengar som håvades in på födelsedagskalaset i lördags. Fattiga älsklingskillen hade samlat ihop en hel famn full med färdigspelade Wii- och PS 2-spel, vilka han tänkte sälja tillbaka till EB Games, så han var också på hugget!
Ja, ja... suckade "gamla" (hrrm...) morsan och masade sig upp ur solsängen. Vid det laget hade jag tack och lov hunnit med ett par dopp i havet och mer än två timmars skönt solande, medan jag lyssnade på Stockholms länspolismästare i P1:s sommarprogram. "Man får se till att suga ut det allra sista av sommaren", säger sambon och jag håller med.

Så blev det en Välatur till sist. Den allra första denna ljuvliga sommar, så det var väl kanske på tiden.
Det var en mycket bra tidpunkt visade det sig - reapriser överallt, och ännu mer rabatt på själva reapriset lite varstans. Det blev massor av klädpåsar med hem i bilen och två nya PS 2-spel till älsklingskillen - för EB betalade över 300 pix för de gamla!
Och så fick ju sambon en lugn ensam-hemma-eftermiddag vid TV:n...
Alla nöjda och glada!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar