12 augusti 2008

Utrensning!

Idag har klädgarderoberna rensats, för att göra plats åt gårdagens rea-fynd samt givmilda grannens klädgåvor (se tidigare inlägg). Skööönt när det var gjort! Ni får tro vad ni vill men det är faktiskt en utrensning på flera plan att sortera, kasta, städa upp och göra plats - så sant som det är sagt i varenda Feng Shui-bok! När vi ändå var i farten passade vi på att städa ur skjutdörrsgarderoben i hallen också. Det har vi egentligen behövt göra i över ett år men bara struntat i... Gamla skor och jackor fullkomligt kastades ut på hallgolvet nu - och det var en riktig välgärning! Nu kan man se golvet därinne igen, och familjens jobb- och skolväskor behöver inte längre stå uppradade längs väggen. Prima! Det bästa av allt är att det nu finns plats för nytt där också... ; )
Allt det bortrensade packades omsorgsfullt ner i plastsäckar och skjutsades raka spåret bort till "Myrornas" container. Frälsningsarmén kommer att jubla när de öppnar säckarna för det var minsann inte lite vi bjöd på!

Sedan fick kropparna sig ett välgörande dopp i havet, i vanlig ordning. Utetermometern visade 17 grader och det ösregnade, men det stoppade minsann inte oss! Den själsliga utrensningen - som ett havsdopp verkligen är för mig - var även den mer än välkommen.


Harmoni... Jag har hittat en del av nyckeln.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar